Mit CV

 


|natur|miljø|bæredygtighed|arbejdsmiljø|psykologi|køn|ligestilling|sundhed


2024: hsmadslund-kommunikation er under afvikling pr. 2. april 2024

NEDENSTÅENDE GÆLDER STADIG - BORTSET FRA AT JEG IKKE MERE LØSER OPGAVER I MIT FIRMA


Jeg er parat til at hjælpe dig med at skrive journalistiske artikler, lange eller korte, fagnære eller fortællende, at løse formidlingsmæssige opgaver, f.eks. at redigere rapporter eller at udføre klassiske kommunikationsopgaver til hjemmesider og sociale medier.


Ovenstående vil jeg gøre på basis af min lange erfaring med at producere tekster, styre produktioner, fotografopgaver, infografik og videoklip til digitale medier og ud fra min praktiske viden om trykte medier og samarbejde med alle slags forskere og fagfolk.


Oprindelig er jeg uddannet cand. scient i biologi - og er siden efteruddannet i strategisk kommunikation, sociale medier, projektledelse samt på Forlaget Gladiators etårige, skønlitterære forfatterskole.


Juni 2021 - januar 2024

Opgaver for Lundbeckfonden, Hjerteforeningen, Tidsskriftet 'Hjerteliv', Center for Protein Research/Novo Nordisk Foundation/Københavns Universitet, Danmarks Frie Forskningsfond via Center for Faglig Formidling, videnskab.dk, Vid & Sans, Medicinske Tidsskrifter.


November 2006- juni 2021

Fra 2006 til 2021 fastansat som faglig formidler og specialkonsulent i kommunikationen på Det Nationale Forskningscenter for Arbejdsmiljø - herunder Videncenter for Arbejdsmiljø. Jeg skrev forskningsnyheder til hjemmeside, nyhedsbreve og sociale medier, lavede pressearbejde og arbejdede med strategisk kommunikation.


Find mine tidligere artikler på www.nfa.dk (søg på mit navn)


1990 - 2006

Fra 1990 til 2006 drev jeg mit firma 'Forskningsformidling' med speciale i videnskabs- og miljøjournalistik samt formidlede forskning indenfor det naturvidenskabelige område. 


Jeg var deltidsansat som informationsarbejder i Det Økologiske Råd og freelanceboganmelder ved Information.


Mine allerførste jobs var som informationsmedarbejder i forfatter og videnskabsjournalist Tor Nørretranders 'Værksted for videnskabsjournalistik og verdensbilleder' og som forskningsassistent ved Roskilde Universitet.  


    Jeg har deltaget i danske og nordiske kommunikationskonferencer og løbende videreuddannet mig på Journalisthøjskolens efteruddannelseskurser og hos Beskæftigelsesministiet.


    Se mine kunder og tidligere arbejdspladser

    Copyright © Alle rettigheder forbeholdes.

    Portrætfotos: Søren Svendsen | Fotograf (sorensvendsen.com)